2021. év tapasztalatai 1. rész

Cikkemben egy összegző írást adok mindazoknak, akik eddig még csak gondolkoztak a klímakészülékek megvásárlásról illetve beüzemeléséről.

Az idei év úgy gondolom nem kímélt senkit! Mindenkire egyaránt megterhelő volt a 35-40 C-os kánikula.

Rossz volt látni, az emberek kétségbe esett szenvedését, az újszülött babák kényelmetlen létét, az idősek rosszullétét miközben a 32C-os szobában töltötték mindennapjaikat.

Rengeteg ideges/ingerült ügyféllel beszéltem a nyár alatt, akik azonnali megoldást próbáltak kisajtolni belőlem, de sajnos nekünk is 24 óra egy nap. Ez az időszak számunkra sem egyszerű, hisz próbálunk minden ügyfélnek egyaránt a lehető leghamarabb segítséget nyújtani. 

Csak sajnos itt jön a bökkenő. Mindenki egyszerre szeretne klímaberendezést a nagy meleg beköszöntével, ezért a várakozási idő ebben az időszakban megnövekszik akár 1-1,5 hónap is.

Ezért szeretnénk mindenkit megkérni, aki csak teheti, ha klímaberendezést szeretne beszereltetni, akkor ne az utolsó utáni pillanatban tegye ezt meg!

Voltak, akik így is tettek és már februárban felvették a kapcsolatot velem, így rugalmas időpontot tudtam számukra biztosítani nem beszélve a kedvezményes klímakészülékek és beüzemelési árakról.

Ha Ön is szeretne előre tervezni, akkor keressen minket az elérhetőségeink egyikén:

E-mail: info@csendesklima.hu

Web: www.csendesklima.hu

Tel.: +36/30-318-1516

További tartalmak

Vegye fel velünk a kapcsolatot