Hogyan vásárolhatok klíma készüléket?

Eddig a klímavásárlást Ön is megoldhatta saját kezűleg, csak el kellett mennie egy szupermarketbe vagy egy szakáruházhoz, kifizette a kiválasztott készüléket és már vihette is haza.

Ez a „rendszer” megszűnt 2015. július 31.-től.

A folyamat most már úgy történik, hogy először keresnie kell egy olyan klímaszerelőt, aki a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság oldalán regisztrált szakember, majd megkérnie, hogy juttasson el Önhöz egy ún. Végfelhasználói tanúsítványt, melyet a szakember kitölti a szükséges adatokkal ( F-gáz ügyfél azonosítója, vállalkozása adataival… stb).  Ezzel a tanúsítvánnyal tudja igazolni a kereskedő felé, hogy Ön megbízható; a Nemzeti Klíma Védelmi Hatóság oldalán regisztrált szakemberrel fogja beüzemeltetni klímakészülékét. 

Ezek után Ön elmegy az adott áruházba, boltba a végfelhasználói tanúsítványával. Az áruház-bolt kitölti a végfelhasználói tanúsítvány rájuk eső részét. A kiválasztott készüléket kifizeti, átveheti. Majd ismét felkeresi a Végfelhasználói Tanúsítványát leigazoló céget a klímakészüléke beüzemelésének időpont egyeztetésével kapcsolatban.

De ezt a napokig-hetekig tartó kis procedúrát elkerülheti, ha a Csendes Klímát választja!

Ha tőlünk vásárolja meg és velünk üzemelteti be klímakészülékét garantáltan gyorsan és hatékonyan lépünk fel az Ön otthona klimatizálása érdekben.

Kiválasztjuk közösen az Ön igényeihez mérten a megfelelő klímakészüléket. Nincs órákon át tartó szakember keresgélés, nincs sorban állás, nincs nem megfelelően kiválasztott klímakészülék, csak kellemes hűs környezet.

További tartalmak

Vegye fel velünk a kapcsolatot