Készülékeink

A cégünk által forgalmazott márkák

Akciós készülékeink

Figyelem, az oldalunkon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Bár minden esetben törekszünk az árak naprakészen tartásáról gondoskodni, de esetenként rajtunk kívülálló okok miatt az árak változhatnak. Megértésüket köszönjük!

Forgalmazott márkáink

A klímák mercedese

 

Tiszta levegő a Daikin klíma erőssége
A Daikin titánium apatit fotokatalitikus szűrő eltávolítja a levegőben szálló részecskéket és lebontja a szagokat, úgymint a dohány és a házi állatok szagát.
Csapdába ejti még a hatástalanított káros szerves vegyi anyagokat is, mint a baktériumokat, vírusokat és allergéneket, hogy folyamatosan tiszta levegőt biztosítson a helyiségben.

Megbízhatóság megfizethető áron

Költséghatékony, viszonylag könnyen megfizethető és megbízható berendezés. Az alapkészülékeket egyszerű, sima fehér előlap jellemzi. Ezekben a klímákban megtalálható a kétirányú légáram, éjszakai üzemmód valamint az automatikus újraindítás. Kültéri egységük korrózióálló burkolatának köszönhetően ellent állnak az időjárás viszontagságainak

Minőség Japánból

A Mitsubishi Electric számára a tapasztalat és az innováció egyformán fontos: vállalatunk több mint 85 éve újabb es újabb mércét állít fel a klímatechnikában, miközben a világpiac egyik legjelentősebb gyártójává nőtte ki magát. Japán minőség, japán technológia tükrözi a Mitsubishi klímaberendezéseket. A gazdaságos működtetésű, letisztult designnal rendelkező és hosszú élettartamú berendezések felveszik a versenyt a modern kor elvárásaival szemben.

Hosszútávú sikerünk kulcsa az állandó megújulás

A Syen légkondicionáló brand megalkotásánál egy több mint 30 éves technológiai fejlődés eredményeként a megbízhatóságot, a minőséget és a szépséget formáltuk a modern kor elvárásait visszatükröző formába.
A Syen klíma brand jól strukturált, letisztult termék kínálatával mindenki számára megkönnyíti a választást.

Világszínvonalú rendszerek, fenntartható megoldások.

A Samsung minden tevékenységét áthatja a környezetvédelmi felelősségvállalás a prémiumkategóriás, környezetbarát klímarendszerek gyártására való törekvés során.

Pénztárcabarát megoldás egész évben

A Fisher nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vásárlói elégedettek legyenek a kapott termékkel és szolgáltatással. A Fisher klíma 2021-ben negyedszer is megkapta a Business Superbrands díjat.

Párátlanítók és fűtőpanelek

Kiváló minőségű termékek, környezettudatos és egészséges fűtésrendszerek számos választéka található itt, ami akár az Ön otthona számára is hasznos lehet. Ár-érték arányban remek választás lehet mindazoknak, akik minőségi terméket szeretnének megfizethető áron.