Adatvédelmi nyilatkozat

Privacy Policy

A www.csendesklima.hu üzemeltető Csendes klíma Kft. (továbbiakban Csendes klíma Kft.) tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban cégünk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.

A Csendes klíma Kft. az adataikat megadó honlap látogatók adatait csak a kért szolgáltatáshoz és az azzal szorosan összefüggő tájékoztatáshoz használja fel. A regisztrációját bármikor megszüntetheti vagy kérheti az adatai törlését. Ha bármilyen problémája adódik vele kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba a vevőszolgálatunkkal az info@csendesklima.hu email címen.

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el az info@csendesklima.hu e-mail címre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot