Mi alapján válasszak klíma készüléket?

Minden ember más és más szempontokat vesz figyelembe klíma készülék vásárlásakor. 

Ha Ön azt szeretné, hogy „Csak hűtsön a klímaberendezés”, akkor egy alap légkondicionáló berendezést javasolnék.

Ezekben a készülékekben megtalálható már az inverteres-energiatakarékos vezérlés, halk és megbízható működésűek, és fűtenek is! Általában letisztult fehér színű beltéri egység és led kijelző jellemzi a beltéri egységeket. Szűrőrendszerben nem bővelkedik, a többségükben csak porszűrő található.

Ezek a klímakészülékek ár-érték arányban jók és költséghatékonyak.

Ha Önnek számít a klíma készülék szűrőrendszere is és természetesen a megbízhatóság is fő szempont, akkor javaslom a közép ár kategóriás légkondicionálókat. Ezekben a készülékekben már egy jónak mondható szűrőrendszer is megtalálható. A különböző márkájú termékek, különböző néven ellátott szűrőrendszereket raknak bele klíma készülékükbe (Cold Plasma Ion szűrő, S-Plasma Ion szűrő, Plasma szűrők stb…). Ezekkel a szűrőrendszerekkel ellátott klíma készülékek már hatékonyan szűrik ki a levegőből a különböző vírusokat, baktériumokat, szagokat. 

A magasabb árfekvésű klímákhoz már természetesen magasabb minőség, bővelkedőbb kényelmi funkciók és komolyabb szűrőrendszerek is társulnak. Itt már megtalálható a „finom”  inverter vezérlés, melynek köszönhetően még halkabb és pontosabb a klíma működése. Továbbá akár 1 héten belüli ki és bekapcsolás beállítható a távirányító segítségével. Mozgásérzékelő szenzorok segítségével áramoltatja a levegőt a helyiségbe. Szűrőrendszerük rendkívül sokrétű, ún. többlépcsős. Penészálló bevonatú porszűrő, Negatív-ion szagtalanító szűrő, Polyphenol Apple-catechin légtisztító szűrő, Szűrőtisztítási igény kijelzése stb…

A fent említett extra, kényelmi funkciók nem egy termékben találhatóak meg, hanem a különböző gyártók különböző termékeiben!

Ha hozzá segítettem a választáshoz, de még maradtak letisztázni való kérdései az Ön számára legmegfelelőbb klíma készülék kiválasztásához, kérem keressen minket bizalommal.

További tartalmak

Vegye fel velünk a kapcsolatot