Ózongenerátorral történő autóklíma tisztítás!

Miért ajánlott ezt a tisztítási módszert választani autóklímánál?!

A nem megfelelően fertőtlenített autóklíma valódi veszélyforrás, ami a fertőzési tünetek 80–90%-át okozhatja! A gépjárművek klímarendszere-légcsatornái gyakran forrása a betegségek kialakulásának, ezért fontos a rendszeres és hatékonya klímafertőtlenítés.

Az ózon a legeldugottabb részeit is átjárja a gépjárműnek és 99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a kórokozókat. A gáz halmazállapotú ózon bejut a gépjármű szellőző rendszerébe, így hatástalanítva a baktériumokat, gombákat, spórákat, megszűnteti a kellemetlen szagokat, dohány füstöt, kiöli az autó kárpitjában meghúzódó élősködőket.

Az ózongenerátorral történő fertőtlenítés vegyszermentes, nem hagy hátra káros vegyületet! A kezelés végeztével, alapos szellőztetést követően, használatba vehető autója!

Milyen területeken használhatjuk még az ózongenerátorral történő tisztítást?!

Az ózon generátorral nem csak gépjárművek belső terét lehet hatékonyan kezelni, hanem a következő felhasználási területeken is megállja a helyét:

  • Lakó, ipari épületek fertőtlenítése, tisztítása
  • Hűtőházak, élelmiszerraktárak fertőtlenítése
  • Dohos pincék, penészes falak kezelése
  • Éttermek, hotelszobák szagmentesítése
  • Kórházak, rendelők, műtők, laborok fertőtlenítése

Kiöli az ágyi poloskát és a poratkát. Segítséget nyújt az élősködők, bogarak, csótányok kiirtásában, elűzésében.  Hatékonyan semlegesíti meg a dohányzás által keletkezett szagokat!

Az emberi szervezetre kis mennyiségben nem ártalmas az ózon, de csak szakemberrel végeztesse el a kezelést! Az ózongenerátorral történő kezelés után alapos szellőztetés szükséges! 

Ha Ön is szeretné kipróbálni az Ózon adta fertőtlenítési lehetőségeink egyikét, akkor keressen minket bizalommal.

További tartalmak

Vegye fel velünk a kapcsolatot